Wonen & Dromen

Wonen & Dromen

maandag 25 mei 2015

Nepalees kruikje

Tjee, m'n laatste post was met Pasen, nu alweer Pinksteren. 't is gewoon schandalig van mezelf. Aan foto's geen gebrek, zodra ik even tijd heb pak ik de camera erbij. Alleen het feit dat ze allemaal op de pc gezet moeten worden, uitzoeken en voorzien van m'n logo kost een hoop tijd.

De dagen vliegen voorbij en we zijn aardig druk geweest de afgelopen weken. Ons huis en de tuin is nu zo onderhand wel af, al blijven er nog wel wat kleine dingetjes te doen. Maar voor nu is het vooral tijd om te genieten van alles wat we de afgelopen maanden voor elkaar gekregen hebben. Soms sta ik er nog niet helemaal bij stil. Ik denk dat dat van die fases zijn dat alles zo vlug voorbij schiet, dat je er eigenlijk niet echt over nadenkt. En als ik dan even een rustmomentje neem, buiten in het zonnetje, dan denk ik, 'wat hebben we het toch eigenlijk goed'.
Ik moet vaker zulke rustmomentjes nemen..

Het is alweer even geleden, onlangs ging ik met m'n moeder en zus even langs de Vriendinnendag bij Seizoen en Stijl. Allemaal erg gezellig, mooie sfeer en we hebben gesmikkeld van de high-tea.
Ik was niet echt ergens naar op zoek, maar vind het wel altijd leuk om inspiratie op te doen en lekker rond te neuzen. Ik zag bij aankomst al een stel mooie houten Nepalese kruiken staan. Nu nog kiezen welke het mooiste is, geen enkele was er hetzelfde. Ik bleef bij m'n eerste keus, eentje met een mooi sleets leren handvat.

 

Een aantal weken geleden stond hij in de keuken met heerlijk geurende seringen uit mijn moeders tuin. Inmiddels op de salontafel met verschillende soorten akeleitjes. Ik vind dit zulke schitterende bloemetjes, ze staan ook in onze tuin, dus ik kan er dubbel van genieten :)

 

 

 

Prachtig toch, al die kleuren en soorten, om vrolijk van te worden!
Ik wil alle nieuwe volgers nog even welkom heten om mijn blog..

Daarnaast heb ik op mijn facebook pagina mijn eerste give-away. Dus mocht je mee willen doen, klik dan hier.

Fijne avond nog..
Michelle
 
 


11 opmerkingen:

 1. Nepalese kruiken vind ik zelf ook erg mooi, het door jou gekozen exemplaar is prachtig. Voor mooie spullen kun je bij S&S inderdaad prima terecht. Ik moest die dag helaas werken, anders was ik misschien ook wel even gegaan.

  Geniet maar lekker van je huis!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de S&S dag ook gemist, vond ik wel jammer. Je kruikje is echt leuk, hoor.
  Veel plezier er van.
  Liefs,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit nu met de laptop, maar kijk je post later nog eens op de i-pad, Daar kan ik het wat vergroten, want het is voor mij te klein om goed te kunnen lezen. Wel een mooie kruik en foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig je kruik, ik val er nog steeds voor als ik ze zie, mooi zo met die bloemen er in, je hebt er schitterende foto's van gemaakt!
  Veel liefs, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb ook al een paar houten h kruiken in huis , ze zijn prachtig .
  De aquilegia is ook een van mijn favorieten in de tuin , je hebt dan ook zo veel verschillende soorten .
  Groetjes
  Christel , Garcyasplace

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De eerste keus is vaak de beste... Je komt er altijd weer op terug! En dat zie je bij je kruikje dus ook. Geniet ervan. ;)

  liefs, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een prachtige houten pot hoor. De foto's van de bloemen zijn ook heel mooi.

  groetjes Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hij is inderdaad prachtig stoer!
  groetjes, Inge R

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg mooi, zowel de kruik als de bloemetjes... wat een mooie combinatie blijft dat toch hè?!

  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen