Wonen & Dromen

Wonen & Dromen

dinsdag 28 oktober 2014

Kringloop

Vorige week ben ik weer eens naar de kringloop geweest, ik was al een paar maanden niet meer geweest. Eigenlijk was ik er een beetje op uitgekeken. Soms heb je van die periodes, zo kom je er wekelijks en zo een tijd niet meer. Maar ik was op zoek, ik wilde graag een tafellamp. Eentje met een voet zoals een vaas. Jullie raden het al, een kruiklamp. Helaas zijn deze bij de favoriete woonwinkels niet te betalen. Ik vind ze prachtig, maar 300 euro voor een lamp gaat me even te ver. Hij komt er wel hoor, ooit. Dus ik dacht, als ik nou een mooi model voet op de kop weet te tikken dan kan ik 'm zelf wel pimpen. Helaas, zoektocht mislukt, voorlopig. Want ik geef niet op, zodra ik iets in m'n hoofd heb, moet het er komen, het liefst vandaag nog haha.

Hier in Ede zijn er in korte tijd een aantal kringloopwinkels bij gekomen. Hoewel degene van de kerk mijn favoriet is. Tegenwoordig weten de 'nieuwere' kringloopwinkels de prijs aardig te vragen. Gelukkig ging ik niet met lege handen naar huis. En dat voor een paar euro, altijd leuk!

Ik kocht dit grijze schaaltje, waarmee ik al flink aan het combineren ben geweest. En ook het rekje met onderzetters.


Ook kocht ik deze houten 'potjes'. De kleur vond ik verschrikkelijk, donker glimmend hout. Maar in het model zag ik wel iets. Dus schuurpapiertje erbij...


 Foto's zijn niet helemaal super, lang leve de iPhone.Ik heb ze na het schuren afgenomen met een natte doek vanwege het stof, maar ze waren niet helemaal naar m'n zin. Dus ik heb ze wat gedept met bruine schoenpoets. (ik weet soms ook niet hoe ik er op kom hoor) en nu zijn ze helemaal leuk met een waxinelichtje erin.Fijne avond!
Liefs Michelle

5 opmerkingen:

 1. Hoi Michelle, bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik zie leuke plaatjes bij jou voorbij komen. Ik wil je gaan volgen, maar ik zie geen volgers lijst op jou blog staan...
  Liefs Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Patricia, wat leuk dat je een kijkje komt nemen! Het is nog allemaal nieuw voor mij, maar ik geloof dat het nu is gelukt om de gadget voor volgers toe te voegen. Ik denk dat ik de verkeerde had toegevoegd. Maar bedankt voor je tip, anders krijg ik nooit volgers hè haha.
   Liefs Michelle

   Verwijderen
 2. Hoi Michelle, leuk dat je bij mij langs kwam. En intussen heb je de volgerslijst gevonden.
  Ik zie dat je een reactie terug plaatst bij Patricia, maar daar krijgt niemand melding van, en meestal komen ze ook niet terug om te kijken of er een reactie terug geplaatst word.
  Enne, welkom in blogland.
  Groetjes lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Michelle,
  Ik zie dat je pas begonnen bent met bloggen. Ik kom via via op jouw blog terecht. Wat je ons laat zien ziet er veel belovend uit.....ik ga je volgen :)
  Welkom in blogland!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen