Wonen & Dromen

Wonen & Dromen

zaterdag 4 april 2015

Pasen

Het is alweer zover, de eerste feestdagen van het jaar zijn er weer.  Heerlijk genieten van een lang weekend, samen zijn met familie en lekker eten. Niks moet, alles mag. Allemaal erg gezellig, dus maken we het in huis ook extra sfeervol. Hier gewoon wat sobere paasdecoratie..

 

 



 

 

 

Wij gaan beide dagen brunchen bij onze families, heerlijk!
Ik wens jullie gezellige paasdagen en geniet van elkaar..

Liefs Michelle






woensdag 1 april 2015

Tierelantijn

Gisteren ging ik even langs bij de prachtige woonwinkel Tierelantijn van Bert Roelofsen, welke gevestigd is in Opheusden.
Regelmatig ga ik er even langs om te kijken of er nog iets moois te vinden is voor in ons interieur. En moois dat is er zeker! Keer op keer kijk ik m'n ogen uit.
 
Tierelantijn is een landelijke woonwinkel met hier en daar ook brocante items. En voor leuke kadootjes kun je er prima terecht.
Bert heeft in zijn winkel onder andere merken zoals PTMD, Brynxz, Dutz, Zusss & lampen van Tierlantijn. Ook kun je er prachtige kruiklampen, houten bakken, schalen, poeren, kandelaren, vachten en landelijke meubels vinden. En dat ook nog eens voor hele leuke prijzen.
 
Tijdens mijn loopje door de winkel heb ik nog even wat mooie sfeerfoto's gemaakt om te laten zien dat het echt de moeite waard is om even langs te gaan.
 


 

 

Bij Tierelantijn kun je ook terecht voor prachtige kransen en toeven.

 


 

 

Een nieuw hoekje in de winkel, met heerlijke meubels, leverbaar in verschillende kleuren en stoffen. Schitterend!

 



 

 

Mooi bakken, kruiken, geweien en plaids.

 

En tenslotte mooie sieranden & tassen van Zusss.

Een sfeerimpressie van een prachtige winkel. Dus ga zeker even langs als je in de Betuwe bent. Klik hier even voor de facebookpagina van Tierelantijn voor meer info.

Bert, bedankt voor de gastvrije en gezellige ochtend & het leuke presentje!

Lieve groet, Michelle