Wonen & Dromen

Wonen & Dromen

woensdag 31 december 2014

Happy New Year

Ten eerste wil ik jullie allen bedanken voor het volgen van mijn blog. Pas twee maandjes bezig en ik krijg nu al zoveel leuke & lieve reacties. In het nieuwe jaar kan ik jullie hopelijk weer mooie plaatjes laten zien en inspireren. Jullie hebben mij het afgelopen jaar in ieder geval geïnspireerd en ik heb genoten van de mooie posts.

Hierbij wil ik iedereen een gezond, gelukkig, sfeervol en liefdevol 2015 wensen!
Geniet van een gezellige avond en vooral van elkaar..

Tot volgend jaar!!!



Lieve groet, Michelle

dinsdag 23 december 2014

Decemberdrukte

De maand is alweer bijna om, december is voorbij gevlogen. Ik zie bij iedereen prachtige posts over de kerst. Ik kan echt genieten van jullie mooie plaatjes en gezellige sfeertjes in en rondom het huis. Hier is er geen kerstboom dit jaar,  alleen wat sobere decoraties. Vooral omdat we ontzettend druk zijn, je kent het wel; sinterklaas, kerstinkopen, verjaardagen, werken en dan ook nog eens alles regelen voor ons nieuwe huis. Er gaat helaas zoveel tijd inzitten dat ik weinig tijd over hou om het huis in kerstsfeer te brengen en te bloggen.

Toch wil ik jullie nog wat plaatjes laten zien..

 

 

Deze pot kocht ik onlangs bij een tuincentrum in de buurt, hij stond in de koopjeshoek. Zo'n lelijke glimmende beige kleur. Volgens bekend recept zelf bewerkt. In het echt is de pot wat donkerder. Erg mooi met magnoliatakken..

   

      Poezenkind vind de takken ook erg interessant.
















 

 

'n paar mooie kerstballen van PTMD in een schaal met een vachtje, asparagus en een gezellig lichtje. Waxinelichtjes zijn niet aan te slepen, zodra het donker wordt gaan er nogal wat aan..

 

De fotostandaard van Hoffz kocht ik onlangs tijdens de open dagen van Seizoen & Stijl, heb er een oude foto van mijn opa en oma in gezet.

 





Zelfs in de keuken branden de kaarsjes, gezellig!

 


En tenslotte... hele prettige feestdagen gewenst, geniet van elkaar!



Liefs Michelle